Sekretess
policy

Priser

Folio Bildbyrå AB erbjuder dig möjlighet att via vår webbplats, www.folio.se, direkt beställa högupplösta bilder. Folio garanterar din trygghet för att din integritet skall vara bibehållen när du handlar på vår webbplats. Vi har därför tagit fram en policy för hur din personliga information behandlas.

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du personuppgifter såsom namn, adress och e-postadress. Dessa uppgifter är nödvändiga för att ditt köp ska kunna genomföras.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Folio förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Folio kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer det att skickas till dig via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via ditt kundkonto eller på en avregistreringslänk i det aktuella nyhetsbrevet.

Enligt Personuppgiftslagen (1998:204) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@folio.se.

Cookies

En cookie är en liten textfil som den webbsida du besöker sparar på din dators temporära utrymme. Cookies används av många webbsidor för att ge besökare tillgång till olika funktioner. Den information som finns på en cookie kan också användas för att studera vilka sidor som besökts och hur länge besöket på webbsidan varade.

Det finns två sorters cookies. Den första sparar en fil för framtida användande på besökarens dator och används exempelvis för funktioner som beskriver vilken information som är ny på webbsidan sedan den senast besöktes. Den andra sortens fil kallas "sessions-cookie". Den sparas tillfälligt i besökarens dators minne under tiden denne besöker webbsidan. Sessions-cookies lagras inte på besökarens dator för framtiden utan raderas i samband med att denne stänger sin browser eller sessionstiden löper ut.

Du kan i inställningarna för din browser själv ange om du accepterar att cookies placeras hos dig eller inte. Väljer du att inte acceptera att cookies placeras hos dig så kommer du ändå att kunna använda stora delar av vår webbplats. För att slutföra en orderbeställning kräver dock webbplatsens tekniska system att din webbläsare är inställd på att acceptera cookies.

Kortbetalning via DIBS

Vi samarbetar med DIBS Payment Services AB, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet.?DIBS är certifierade av banker och kortinlösare till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå.

DIBS garanterar att kundens kortuppgifter endast kan läsas av betal- och banksystemet genom en kryptering via SSL (Secure Sockets Layer). Folio har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

Vi accepterar VISA och Mastercard och inga extra avgifter tillkommer vid betalning med kort.

Faktura

Väljer du fakturabetalning skickas fakturan till dig efter du gjort din order och med betalningsvillkor 30 dagar från faktureringsdatum. Det tillkommer inte någon fakturaavgift. Vid försenad betalning utgår en dröjsmålsränta med diskonto +8%. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Är du ny fakturakund så måste du först godkännas av Folio innan ditt köp kan genomföras på vår webbplats. Bekräftelse på att du accepteras som kund hos Folio sker inom en timme efter att din beställning är gjord.

Bekräftelse

När du gjort en beställning på vår webbplats kommer det att skickas en orderbekräftelse strax efter att du lagt din order till den e-postadress du angav vid beställningen. Var noga med att direkt kontrollera att uppgifterna stämmer med din beställning.



Registrera dig som ny kund

Stäng
overlay
loading

Skapa mapp

Stäng